Case Light

Implementering af en løsning til digital dokument- og sagshåndtering kan blive en kostbar og langvarig proces. Samtidig er det vigtigt, at vælge en løsning, som ikke lukker døren til skiftende kapacitets- og funktionalitetskrav. Case Light kan bedst beskrives som en genvej til dokument- og sagshåndtering, hvor du ikke behøver at fravælge fremtidige muligheder.

Kortere implementeringsproces

Case Light giver dig både struktur og funktionalitet direkte. Inklusive uddannelse drejer det sig om 6-8-uger; sammenlign det med komplekse systemer, som tager flere år at udrulle.

Få præcis det du behøver

Case Light giver dig alt, som kræves for smidig håndtering af indhold og dokumenter, for samfunktion, procesoverblik og adgang uanset enhed eller placering.

Egnet til 1- 100.000 brugere

Case Light er udformet til 1 - 100.000 brugere, hvilket adskiller den fra konkurrerende løsninger. Det er en skalerbar og robust platform, som kan ændres.

Mobilitet med i købet

Case Light giver din organisation direkte mobilitet, noget som har tendens til at være dyrt at tilføje senere hen. Du kan få adgang til alle sager og processer via PC, tablet (iPad og Android) og smartphone.

Standard for mindre besvær

Case Light bygger på standard. Som en del af IBM Content Navigator udvikles platformen løbende af IBM. Du kan selv udføre tilpasninger, og undgår dermed afhængighed af konsulenter og interne ressourcer, som kan frigives til andre opgaver.

Sikret overensstemmelse

Case Light imødekommer specifikke branchekrav på tværs af en række brancher. Takket være apendos nordiske tilstedeværelse, findes der et godt kendskab til de betingelser, der omgiver dokument- og sagshåndtering netop her.

Erfaren leverandør, gennemprøvet proces

apendo har lang, bred erfaring og en gennemprøvet implementeringsproces for Case Light - fra opstartsmøde og workshops til implementering og styringsmodel.

Leveringsmodel som passer dig

Du vælger selv, hvordan du vil købe Case Light - enten som en service eller en løsning, som apendo installerer hos jer.

  • HIT-bolagen 2014

Vi samarbejder med

  • IBM – Premier Business Partner
  • Kofax
  • Spigraph

Vi støtter

  • BRIS - Børns rettigheder i samfundet
  • Barncancerfonden
  • Non Fighting Generation Sweden